Galaxy S23 nuk e mbështet veçorinë e përditësimeve pa probleme të Android - Gazeta Express
string(73) "galaxy-s23-nuk-e-mbeshtet-vecorine-e-perditesimeve-pa-probleme-te-android"

AutoTech

Gazeta Express

06/02/2023 22:09

Galaxy S23 nuk e mbështet veçorinë e përditësimeve pa probleme të Android

AutoTech

Gazeta Express

06/02/2023 22:09

Përditësimet pa probleme të Android lejojnë telefonat Android të instalojnë përditësimet në sfond dhe t’i instalojnë ato në një rindezje të mëvonshme.

Përfitimi i veçorisë është se ofron një shtresë sigurie pasi mund të ktheheni lehtësisht në statusin e mëparshëm pasi përditësimi është instaluar në një disk të veçantë.

Lexo Edhe:

Gjithashtu, i lejon përdoruesit të përdorin telefonat e tyre ndërsa përditësimet janë duke u instaluar.

Këtë vit, përsëri, seria Galaxy S23 ka anashkaluar mbështetjen për përditësimet pa probleme të Android.

Për t’u kthyer pas në kohë, u raportua se Android 13 do të kërkonte që telefonat Samsung të shfaqnin përditësime pa probleme.

Në realitet, nuk duket se është kështu. Për më tepër, doli në dritë se Samsung më në fund mund të sjellë përditësime pa probleme në telefonat Galaxy me One UI 6.0, raporton Sammobile.