Fun

Gazeta Express

10/02/2020 13:10

Fustanet më të çuditshme që keni parë

Fun

Gazeta Express

10/02/2020 13:10

Për vajzat që mezi presin të bëhen nuse, gjetja e fustanit të ëndrrave është një prej sfidave më të mëdha.

Muaj të tërë kërkime dhe lodhje për të gjetur fustanin që do t’i bënte të dukeshin si princesha, por ndodh që në fund gjithçka të jetë një dështim, transmeton Shqip.

Ndoshta për to, dita e dasmës cilësohet si një event ku duhet të thyejnë rregullat, por në fakt nuk është ashtu. Zgjedhja e fustanit të gabuar turpëron nusen para të gjithëve.