Fshati i Ferizajt organizohet për inaugurimin e Joe Biden - Gazeta Express

Fshati i Ferizajt organizohet për inaugurimin e Joe Biden

Lajme

Gazeta Express

19/01/2021 19:42

Banorët e fshatit Bibaj tashmë kanë kryer të gjitha përgatitjet që nesër të shënojnë simbolikisht inaugurimin e Presidentit të SHBA-ve në rrugën që mban emrin e djalit të tij të ndjerë.

Sipas kryetarit të fshatit Bibaj, Faton Haxhisalihu, nesër (20.01.2021) do të ketë një organizim rreth orës 10:30 para shkollës së fshatit.

Ai ka bërë të ditur se në këtë organizim do të jenë të pranishëm edhe pjesëtarë të KFOR-it amerikan.

Tashmë në këtë pjesë të fshatit janë vendosur mbi 100 flamuj amerikanë dhe postera, që nga ura e Ferizajt deri tek hyrja në Autostradë.

“Ne si popull shqiptarë do të jemi mirënjohës gjithmonë ndaj popullit amerikanë. Zoti e bekoftë popullin shqiptarë dhe popullin amerikanë”, ka shkruar kryetari i fshatit, Faton Haxhisalihu.