Fotot që ju prekin zemrën - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

08/11/2021 22:30

Fotot që ju prekin zemrën

Fun

Gazeta Express

08/11/2021 22:30

Të gjithë kemi ditë të këqija, kur duket se gjithçka është përmbys dhe nuk ka mbetur asgjë e mirë në këtë botë.

Nëse keni një nga ato momente, ka disa histori që do t’ju ndihmojnë të ndiheni më mirë.

Lexo Edhe:

Dhe edhe nëse disponimi juaj është i shkëlqyeshëm, gjithsesi duhet t’i hidhni një sy atyre.

Më poshtë, ju sjellim disa fotografi, të publikuara nga Bright Side, të cilat tregojnë situata mjaft prekëse.

Terri Gurrola është ribashkuar me vajzën e saj pasi ka shërbyer në Irak për 7 muaj

Kjo foto na tregon dorën e një djali nga Uganda që mbahet nga një misionar. Është një kujtesë e trishtuar për pabarazinë në këtë botë
Një djalë që surprizon të dashurën e tij në ditën e të dashuruarve
Një kapele për një qen
Një plak në metro në ditën e Shën Valentinit
Një plak i jep gruas së tij akullore