Fotografi "rastësore" - Kurti i shmanget zonës VIP në Aeroport, kalon kah qytetarët e rëndomtë - Gazeta Express

Fotografi “rastësore” – Kurti i shmanget zonës VIP në Aeroport, kalon kah qytetarët e rëndomtë

Gazeta Express

14/02/2020 12:37

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar për në Mynih për të marrë pjesë në Konferencën e Sigurisë në mes shumë zyrtarëve të huaj.

Lajmin e ka konfirmuar Zyra e Kryeministrit.

Kurti është parë teksa i ka kryer kontrollet rutinore sikurse krejt udhëtarët e zakonshëm, dhe jo përmes zonës VIP, siç zakonisht bëjnë politikanët.

Për Kurtin kjo është vizita e parë në Europë që e përfaqëson Kosovën në një konferencë të rangut të lartë.