Fotografia e Arian Mavriqit, ekslporim dhe emocion - Gazeta Express

Fotografia e Arian Mavriqit, ekslporim dhe emocion

Gazeta Express

11/08/2020 15:55

Të martën i ftuar në emisionin e mëngjesit në T7, “#Gjesi”, ishte fotografi Arian Mavriqi.

Kësaj radhe, ai foli për anën emocionale që duhet të përcjell një fotografi me personazhe, e sidomos fëmijë.

Ai tregoj për përvojat nga realizimet e fundit pikërisht me disa fotografi të jashtëzakonshme me personazhe fëmijë.

Intervistën mund ta ndiqni më poshtë.

#gjesi: Fotografia e Arian Mavriqit, eksplorim dhe emocion