Fotografi që tregojnë sfidat që kalojnë aktorët për t’u shndërruar në karakteret e tyre - Gazeta Express

Fotografi që tregojnë sfidat që kalojnë aktorët për t’u shndërruar në karakteret e tyre

Ballina

Gazeta Express

19/01/2020 14:17

Arti kërkon sakrificë. Këtë e vërtetojnë më së miri të gjithë aktorët kur përgatiten për role të reja.

Në përpjekje për t’u përshtatur sa më mirë me rolin që ata marrin përsipër, ata për orë të tëra duhet të grimohen dhe maskohen, humbin shumë peshë apo të fitojnë disa kilogramë më tepër.

Shumë shpesh ata ndryshojnë edhe ngjyrën e flokëve, vendosin “piercing”…me pak fjalë kalojnë nëpër faza të ndryshme të transformimit, shpesh ekstreme.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi ku tregohen më së miri sfidat që duhet t’i kalojnë aktorët në procesin e transformimeve të jashtëzakonshme që bëjnë për t’i ngjarë karakterit që e portretizojnë.

Talenti dhe kreativiteti i artistëve të grimit në Hollywood vërtetë është për t’u admiruar!

Richard Colin Brake, Game of Thrones

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Adewale Akinnuoye-Agbaje, Suicide Squad

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Bill Skarsgård, It

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Johnny Depp, Alice in Wonderland

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Karen Gillan, Guardians of the Galaxy

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Naomi Grossman, American Horror Story

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Josh Brolin, Deadpool 2

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Angelina Jolie, Salt

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Jacob Tremblay, Wonder

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Doug Jones, The Shape of Water

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Angelina Jolie, Maleficent

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Gary Oldman, Darkest Hour

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Amy Vorpahl, Carnival Row

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Paul Bettany, Avengers: Infinity War

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Derek Mears, Swamp Thing

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters

Charlize Theron, Monster

20+ Rare Photos That Reveal The Way Actors Turn Into Their Characters