Fotografi nga Gjilani: Lutfi Haziri dhe drejtorët në veshje kombëtare - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

14/02/2020 17:36

Fotografi nga Gjilani: Lutfi Haziri dhe drejtorët në veshje kombëtare

Lajme

Gazeta Express

14/02/2020 17:36

Mbledhja e bordit të drejtorëve të Gjilanit, të premten ishte më e veçantë.

Përpos plot temave të rëndësishme që u diskutuan, Lutfi Haziri – kryetar, Arbër Ismajli – nënkryetar dhe drejtorët komunalë, u veshën në mënyrë tradicionale, raportojnë mediat lokale.

Kjo ngjarje shënon fillimin e aktiviteteve në shënim të 12-vjetorit të shpalljes së Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës.

Gjilani, me këtë rast, i bën thirrje të gjitha institucioneve qendrore dhe lokale të festojnë tradicionalisht.