Duke u puthur dhe përqafuar, foto intime të Donald Trumpit - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

14/08/2020 22:15

Duke u puthur dhe përqafuar, foto intime të Donald Trumpit

Lajme

Gazeta Express

14/08/2020 22:15

Mbi 200 femra e kanë akuzuar presidentin amerikan për ngacmim seksual.

Mirëpo, kjo është mohuar vazhdimisht nga shefi i Shtëpisë së Bardhë.

Akuzat ndaj tij janë përforcuar edhe pas publikimit të librit nga ish-avokati i tij Michale Cohen, të titulluar “Disloyal” (I pabesë), i cili sipas tij nxjerr Donaldin ashtu siç është në të vërtetë dhe që pak e njohin.

Trump nuk ka reaguar ende në lidhje me akuzat e bëra nga ish-miku i tij, por një gjë është e sigurt, që Presidenti do t’i cilësoja ato si “fake”.