Forca të shumta të policisë dhe KFOR-it edhe në rrugët magjistrale për në kufirin me Serbinë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

20/09/2021 10:42

Forca të shumta të policisë dhe KFOR-it edhe në rrugët magjistrale për në kufirin me Serbinë

Lajme

Gazeta Express

20/09/2021 10:42

Forca të shumat të policisë së Kosovë dhe KFOR-it janë vendosur në rrugët magjistrale për në pikën kufitare me Serbinë në veri të vendit, në Jarinjë

Kjo pas hyrjes në fuqi të vendimit të Qeverisë për reciprocitetin për targat për të gjitha veturat që hyjnë nga Sebria.

Lexo Edhe:

Ministri i MPB-së Xhelal Svecla përmes një postimi ka njoftuar sot se nga 15 shtatori s’ka në qarkullim asnjë veturë me targat “KS”, duke thënë se targat e vetme ligjore janë ato me denominimin “RKS”

Sipas vendimit të lëshuar nga MPB-ja, obligohet pajisja me targa të përkohshme për të gjitha automjetet që mbajnë targa të Serbisë dhe hyjnë në territorin e Republikës së Kosovës./eo/