Fluidi ua uron të gjithë besimtarëve mysliman festën e Fitër Bajramit! - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

23/05/2020 21:04

Fluidi ua uron të gjithë besimtarëve mysliman festën e Fitër Bajramit!

Lajme

Gazeta Express

23/05/2020 21:04

Duke ju uruar mbarësi, mirëqenie, mirëkuptim dhe harmoni ndaj njëri-tjetrit, ju urojmë Festën e Fitër Bajramit!

Bëje edhe më të bukur festën tënde duke mbushur tavolinën e mikpritjes me produktet e brendet e kompanisë Fluidi si; Rc Cola, Jaffa Champion, RedRain, Mighty Rain për freski dhe vaj/margarinë Floil për ushqime të shijshme.

Mos hezito, bëje çdo festë të jetë e mbushur me prodhime vendore të kompanisë Fluidi.

Festat gjithmonë shijojnë më mirë kur shërbehemi me shije të llojllojshme për pije, e mbi gjitha me përgatitjen e ushqimeve nga vaji dhe margarina Floil!