Filmi “Kulla e Sahatit” i Arzana Krajës online, luan edhe Leze Qena - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

26/03/2020 21:28

Filmi “Kulla e Sahatit” i Arzana Krajës online, luan edhe Leze Qena

Arte

Gazeta Express

26/03/2020 21:28

Njëri nga filmat e regjisores tashmë të ndjerë, Arzana Krajës, “Kulla e Sahatit”, tashmë është publikuar edhe online në Youtube.

Ky film është me skenar dhe regji të regjisores Arzana Kraja, e cila ka vdekur së fundmi si dhe njëkohësisht pjesë e aktorëve që luajnë në këtë film është edhe Leze Qena, e cila është ndarë nga jeta dje, shkruan “kultplus”.

Lajmin për publikimin  e filmit edhe online është dhënë nga Gresa Kraja.