Filmi “Katër pilula gjatë natës” do të udhëtoj në tri festivale ndërkombëtare - Gazeta Express
string(75) "filmi-kater-pilula-gjate-nates-do-te-udhetoj-ne-tri-festivale-nderkombetare"

Filmi “Katër pilula gjatë natës” do të udhëtoj në tri festivale ndërkombëtare

Arte

Gazeta Express

17/08/2022 16:23

Filmi ‘Four pills at night”, prodhim i Katarzë, do të marrë pjesë në tri festivale ndërkombëtare. Në festivalin ‘encounterssff, ‘fekk.festival’ në Lublanjë dhe ‘silhouettefestival’ në Paris.

Me një film për të xhiruar në të ardhmen e afërt, një regjisor zhvillon më shumë së një lidhje profesionale me aktorin e tij.

Lexo Edhe:

Katazë Films është themeluar në vitin 2018 nga Leart Rama në Prishtinë, Kosovë. Është një shtëpi/platformë alternative filmike e fokusuar në sjelljen e emocioneve përmes imazheve. Ai u frymëzua nga fjala greke “katarsis”, e cila fjalë për fjalë përkthehet si një formë pastrimi përmes një përvoje artistike. 

Katarzë Films krijon filma artistikë, eksperimentalë dhe jofiction, video-fushatë, reklama, video muzikore dhe të tjera të këndshme vizualisht.

/Gazeta Express