Fillon edicioni i 13-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit “PRIFEST” - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

25/08/2021 0:28

Fillon edicioni i 13-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit “PRIFEST”

Arte

Gazeta Express

25/08/2021 0:28

Në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, këtë të martë, ka filluar edicioni i i 13-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit, “PRIFEST”.

Në këtë festival do të garojnë plot 50 filma.

Lexo Edhe:

Kësaj radhe, ky edicion është duke u mbajtur me pjesëmarrje fizike, për dallim nga viti i kaluar, ku për shkak të pandemisë, në muajin tetor, ishte mbajtur virtualisht.

Festivali Ndërkombëtar i Filmit “PRIFEST”, këtë vit mbahet me pjesëmarrje të kufizuar të mysafirëve, me vetëm 50 përqind shikues, dhe më shumë hapësirë do t’u jepet grave.