Filipçe: Të respektohen masat mbrojtëse kundër coronavirusit - Gazeta Express

Filipçe: Të respektohen masat mbrojtëse kundër coronavirusit

Maqedoni

Gazeta Express

15/07/2020 12:42

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe u bënë thirrje qytetarëve që të respektojnë masat mbrojtëse kundër COVID-19.

“Le të vazhdojmë të respektojmë masat e mbrojtjes kundër COVID-19. Mbajtja e detyrueshme e maskës mbrojtëse. Ruajtja e distancës fizike, të lani duart shpesh”, shkruan Filipçe në Facebook.

Ai shton se kjo është mënyra e vetme për të mbrojtur shëndetin tonë, dhe kështu edhe shëndetin e të dashurve tanë.