Filharmonia e Kosovës – Koncert i Vitit të Ri 2023 - Gazeta Express
string(48) "filharmonia-e-kosoves-koncert-i-vitit-te-ri-2023"

Arte

Gazeta Express

05/12/2022 15:47

Filharmonia e Kosovës – Koncert i Vitit të Ri 2023

Arte

Gazeta Express

05/12/2022 15:47

Të enjten, më 22 dhjetor Filharmonia e Kosovës mban koncert për vitin e ri, mbrëmje kjo që mbahet nga ora 20:00 deri në 21:30.

Koncerti i Vitit të Ri i Filharmonisë së Kosovës / Eksperiencë unike muzikore prej traditës vjeneze deri te muzika e gjigantit Ennio Morricone, nëpërmjet së cilës do të shëtisim në disa prej kolonave zanore të filmave ikonikë të shek. XX.

Lexo Edhe:

Me pjesëmarrjen e virtuozëve, Marco Serino (violinë) dhe Antonello Maio (piano), Orkestra e Filharmonisë së Kosovës në këtë koncert vjen e drejtuar nga mjeshtri Simone Pittau nga Italia.

/Express