Fifi i jep përgjigjen epike pyetjes "sa kile je?" - Gazeta Express

Fifi i jep përgjigjen epike pyetjes “sa kile je?”

Rozë

Gazeta Express

16/03/2020 14:13

Këngëtarja shqiptare, Fifi, ka vendosur që të ju përgjigjet ndjekësve nëpërmjet Instagramit.

Duke qenë se tani ka kohë më shumë se zakonisht, ajo ka treguar nëpërmjet këtij rrjeti social shumë të pathëna.

Fifin dikush e pyeti edhe për kilet dhe nuk ka munguar as përgjigja e saj.

Me shaka ajo ka thënë se ka thënë “345”.