Fifi është “shkrirë”, shikojeni si duket pas humbjes së peshës - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

02/07/2020 12:21

Fifi është “shkrirë”, shikojeni si duket pas humbjes së peshës

Rozë

Gazeta Express

02/07/2020 12:21

Këngëtarja e njohur, Filloreta Raçi e njohur si Fifi në InstaStoryn e fundit shihet se ka humbur shumë peshë.

Fifi njihet me zërin e saj por edhe me thjeshtësinë dhe paraqitjen e saj skenike.

Këngëtarja nëpër intervista është dukur që nuk e ka pasur problem mbipeshen mirëpo në videon e fundit, Fifi siç duket po merret me veten, duke u munduar të humb peshë.