Fetai nga vetizolimi: Respektoni masat! - Gazeta Express

Gazeta Express

07/07/2020 10:49

Fetai nga vetizolimi: Respektoni masat!

Gazeta Express

07/07/2020 10:49

Prokurorja Fatime Fetai në deklaratë për TV21, tha se për 14 ditë do të jetë në vetizolim për shkak se ka pasur kontakt me kolegun e saj Gavrill Bubevski i cili është diagnostifikuar me Covid-19.

“Do të jem në vetizolim për 14-të ditë për shkak të kontaktit me prokurorin Bubevski. Nuk kam simptoma dhe do të testohem kur do të më sugjerojnë mjekët”, tha prokurorja Fatime Fetai./Gazeta Express/