Festivali multikulturor shënon edicionin e pestë këtë vit - Gazeta Express
string(57) "festivali-multikulturor-shenon-edicionin-e-peste-kete-vit"

Festivali multikulturor shënon edicionin e pestë këtë vit

Arte

Gazeta Express

05/09/2023 15:31

Ngjarja e organizuar nga “Voice of Roma, Ashkali and Egyptians”, festivali multikulturor, këtë vit shënon edicionin e pestë me radhë.

Nga data 7 deri më 9 shtator, në Sheshin ‘Skënderbeu’ në Prishtinë, do ë mbahet festivali i cili tenton të sjellë për publikun  traditat, muzikën, ushqimin dhe veshjet e shumë kulturave në Kosovë.

Lexo Edhe:

Festivali do të ofrojë: muzikë, shfaqje artistike multikulturore dhe workshope kreative.

/Express