Femrat në këto vende janë krenare për të pasmet e tyre! - Gazeta Express
string(54) "femrat-ne-keto-vende-jane-krenare-per-te-pasmet-e-tyre"

Femrat në këto vende janë krenare për të pasmet e tyre!

Fun

Gazeta Express

06/05/2024 22:42

Format e trupit të femrave janë konsideruar gjithmonë një simbol feminiteti dhe pjellorie, vetëm mbani mend figurën e Venerës së Willendorf-it

Atributet femërore nuk lidheshin vetëm me mëmësinë, por edhe me pjellorinë, prandaj është një obsesion kaq i fortë që shfaqet te meshkujt. Fatkeqësisht, sot trupi femëror shikohet nga një prizëm tjetër, përmes industrisë së modës dhe industrisë së argëtimit.

Lexo Edhe:

Nëse po pyesni se në cilat vende femrat kanë ijët më të mëdha, një studim i fundit do t’ju japë përgjigjen.

Të dhënat e mbledhura nga firma e kërkimit të tregut GitNux detajuan madhësinë mesatare të ijëve të grave në 15 vende, transmeton Telegrafi.

Fatkeqësisht, ne dhe vendet e tjera të rajonit nuk ishin në listë.

Republika e Afrikës së Jugut zuri vendin e parë, e ndjekur menjëherë nga Argjentina dhe Suedia. Greqia është në vendin e katërt dhe Gjermania në vendin e pestë. Gratë amerikane janë në vendin e gjashtë.

Brazili, i cili prej kohësh është konsideruar si kryeqyteti botëror i formave trupore të femrave, nuk ka hyrë fare në listë.

Shihni listën e detajuar të vendeve nga ky hulumtim dhe madhësinë mesatare të ijëve të grave që jetojnë në to:

Republika e Afrikës së Jugut – 106 cm

Argjentina – 104 cm

Suedia – 103,9 cm

Greqia – 103.3 cm

Gjermania -103.1 cm

SHBA – 102,9 cm

Rusia – 102.8 cm

Italia – 102,8 cm

Australia – 102.8

Holanda – 102.2 cm

Kanada – 102 cm

Franca – 102 cm

Nigeria – 97,9 cm

Koreja e Jugut – 96,5 cm

Japonia – 96 cm