Fëmijët nuk duan t'i kalojnë Krishtlindjet me Brad Pitt - Gazeta Express

Fëmijët nuk duan t’i kalojnë Krishtlindjet me Brad Pitt

Gazeta Express

12/12/2019 16:03

Aktori do të festojë festat e fund vitit i vetmuar.

Fatkeqësisht, të parehatshme festat do të jenë edhe për Brad Pittin, i cili as nuk flet me dy nga fëmijët e tij momentalisht.

Një prej shumë pasojave të divorcit me Angelinan është zemërimi i disa prej fëmijëve të çiftit. Maddox, as nuk e konsideron më veten si djali i aktorit. E njëjta gjë ndodh edhe me vëllain e tij më të vogël, Pax i cili thuhet se nuk ka ndonjë lidhje të veçantë me Pitt së fundmi.

Çfarë dihet me siguri deri më tani është se asnjëri prej fëmijëve të mëdhenj, Zahara, Pax, Maddox nuk do t’i kalojë Krishtlindjet me të këtë vit.

Sipas Us Weekly, Brad po planifikon të jetë me Shiloh, Knox dhe Vivienne në vigjilje të Krishtlindjeve.  Tre të tjerët, që janë thuajse adoleshentë, kalojnë më shumë kohë me shokët e tyre ndaj as Angelina nuk e ka të sigurt nëse këto festa e gjejnë pranë tyre.