FBK dhuron fanella dhe topa për Sportin Shkollor - Gazeta Express

Basketboll

Gazeta Express

16/04/2021 20:19

FBK dhuron fanella dhe topa për Sportin Shkollor

Basketboll

Gazeta Express

16/04/2021 20:19

Federata e Basketbollit e Kosovës në bashkëpunim me Federatën e Sportit Shkollor në kuadër të avancimit dhe masovizimit të basketbollit te gjeneratat e reja, bëri shperndarjen e fanellave dhe topave per shkollat fituese të regjioneve të Kosovës.

Me këtë rast këto dy Federata do t’i organizojnë edhe Ligat e Sportit Shkollor në konkurrencen e meshkujve dhe femrave, ku pjesëmarresit do të jenë shkollat fituese nëpër regjione.

Vajzat

Shfmu “Ismail Qemajli” Prishtinë

Shfmu “Rasim Kiçina” Drenas

Shfmu “Shmu 2” Vushtrri

Shfmu “Bajram Curri” Istog

Shfmu “8 Marsi” Pejë

Shfmu “Thimi Mitko” Gjilan

Shfmu “Isa Boletini” Rahovec

Shfmu “Jeronim de Rada” Ferizaj

Djemtë

Shfmu “Ismail Qemajli” Prishtinë

Shfmu “Shmu 2” Vushtrri

Shfmu “Shmu 2” Vushtrri

Shfmu “7 Marsi” Suharekë

Shfmu “Emin Duraku” Kaçanik

Shfmu “Ganimete Tërbeshi” Ferizaj

Shfmu “Don Bosko” Gjilan

Shfmu “Yll Morina” Gjakovë