FBK del me njoftim për regjistrimin e klubeve për edicionin e ri - Gazeta Express
string(64) "fbk-del-me-njoftim-per-regjistrimin-e-klubeve-per-edicionin-e-ri"

Sport

Gazeta Express

02/07/2022 8:30

FBK del me njoftim për regjistrimin e klubeve për edicionin e ri

Sport

Gazeta Express

02/07/2022 8:30

Federata e Basketbollit e Kosovës ka njoftuar se ka filluar regjistrimi i klubeve për sezonin e ri – 2022/23.

FBK bëri të ditur se nga 1 deri më 12 korrik 2022 bëhet paraqitja për regjistrim të klubeve në të dyja konkurrencat (senior/e dhe kategoritë e reja) për edicionin 2022-2023.

Lexo Edhe:

FBK gjithashtu njoftoi se përfaqësuesit e Klubeve duhet të plotësojnë fletëparaqitjen edicioni 2022-2023, që ju është dërguar në email, dhe pas plotësimit duhet të dërgohet në adresën elektronike [email protected].

/Gazeta Express/