Faton Ahmeti bashkëbisedim me banorët e Xhermës - Gazeta Express
string(47) "faton-ahmeti-bashkebisedim-me-banoret-e-xhermes"

Faton Ahmeti bashkëbisedim me banorët e Xhermës

Ballina

Gazeta Express

15/08/2022 12:23

Bartësi i listës pêr këshilltarë nga BDI për zgjedhjet në komunën e Tetovës, Faton Ahmeti ka vazhduar taket në Xhermë tê Malsisë së Tetovës.

Në Xhermë të Malësisë së Tetovës për të bashkëbiseduar me banorët dhe aktivistët.

Lexo Edhe:

Investimet në malësi në kuadër të parkut nacional Mali Sharr do të ofrojnë më shumë mundësi zhvillimore dhe ekonomike për banorët.