“Fara e flliqt”, projekti i ri me të cilin do të qeshni - Gazeta Express

Gazeta Express

22/06/2020 21:20

“Fara e flliqt”, projekti i ri me të cilin do të qeshni

Gazeta Express

22/06/2020 21:20

“Fara e flliqt” quhet projekti i ri që të sjellë diçka të re, por tejet komike për ju.

Fragmente të ndryshme, ironi, humor, fjalor tjetër, por mbi të gjitha plot situata komike do të servohen në projektin e quajtur “Fara e flliqt”.

Muhamed Arifi dhe Edon Berveniku janë dy akterët e këtij projekti që vijnë me emrat artistik “Liridoni dhe Gixha”.

“Fara e flliqt” do të transmetohet në kanalin zyrtar në Youtube, ndërsa realizohet nga “Onima Productions”.

Regjinë do ta bëj Alban Zogiani, ndërsa Pro Talents është kompania prapa të cilës qëndrojnë aktorët e këtij projekti interesant.

Fragmentet komike pritet të transmetohen që nga sot në baza ditore e javore në Portalin Indeksonline.