Familja më e madhe në botë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

13/07/2020 10:25

Familja më e madhe në botë

Fun

Gazeta Express

13/07/2020 10:25

Ziona, 74-vjeçar, ka 39 gra, 94 fëmijë, 26 fëmijë jashtamartesor, 13 nuse dhe 33 nipër e mbesa.

Ai është kreu i familjes më të madhe në botë. Që të gjithë jetojnë së bashku në një rezidencë me katër shtëpi, 100 dhoma.

Ziona thotë se është i “bekuar” që ka 39 gra.

Si rezultat i jetesës së tij poligame, ai gjithashtu ka 14 nuse dhe 33 nipër e mbesa.

Familja ka gjithsej 180 anëtarë.