“Etniciteti i kohërave”, skulptura 3 metra e gjatë - Gazeta Express

“Etniciteti i kohërave”, skulptura 3 metra e gjatë

Gazeta Express

11/11/2020 16:18

Veprat e artistëve të shumtë janë dëshmia më e mirë se si arti ka ndikuar në zhvillimin e mendimit dhe civilizimit njerëzor. Ato paraqesin pasuri shpirtërore të pakontestueshme, ku artisti lundron përmes dhe përtej imagjinatës.

Gazetar: Liridon Spahiu

Kështu ka vepruar edhe artisti nga Gjylekari, Musa Sadiku, i cili ka punuar një skulpturë 3 metra të gjatë.

Sadiku thotë se punën për këtë vepër e kishte nisur para shumë vjetësh.