Ethereum thyen rekorde të shumta - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

03/06/2021 10:38

Ethereum thyen rekorde të shumta

AutoTech

Gazeta Express

03/06/2021 10:38

Maji u shënua me ngritje të forta çmimesh dhe vlera kulmore për Ethereum.

Sistemi Ethereum kishte një muaj rekord në maj, sipas të dhënave aktuale nga The Block.

Numrat për sa i përket minierave dhe vëllimit të transaksioneve ishin më të larta se kurrë më parë.

Shitjet mujore të minierave arritën 2.35 miliardë dollarë, një rritje prej 42 për qind nga prilli.

Shifrat janë kaq të larta kryesisht për shkak të rritjes masive të ETH në maj: çmimi tani ka arritur një rekord të lartë prej 4,300 dollarë amerikanë.

Me 666 miliardë dollarë, Ethereum gjithashtu tejkaloi Bitcoin për herë të parë në vëllimin zinxhir, me 407 miliardë dollarë në maj.