“Është shumë e poshtër” – Romeo komenton Françeskën - Gazeta Express
string(47) "eshte-shume-e-poshter-romeo-komenton-francesken"

TV/Film

Gazeta Express

12/03/2024 22:07

“Është shumë e poshtër” – Romeo komenton Françeskën

TV/Film

Gazeta Express

12/03/2024 22:07

Romeo: Pista e Jetmirit dhe e Françeskës është më e turpshmja.

Françeska: Shpesh në këtë shtëpi jam nënvlerësuar si lojtare. Komentet për Heidin dhe Romeon e kam  bërë unë. Romeo e hodhi kunjin tek Jetmiri i pafajshmi.

Lexo Edhe:

Jetmiri: Situata e kësaj loje, Romeo i zgjua nga gjumi, dhe i lidhi çdo gjë me mua. Mënyra arrogante duke më kërkuar tek cepi llogari, e i kam thënë përdor trurin.

Romeo: Pse ma mohove?

Jetmiri: Unë nuk kam ardhur të të ndihmoj ty, por kam ardhur për të luajtur. Unë nuk mund të luaj lojën për tu. Nëse ti se percepton dot s’është faji im. Sa arrogant je.

Romeo: Mis bota, mos bërtit. Ti je ai që pajton njerëzit, mos dil nga vetja. Është shumë e poshtër.

Françeska: Nuk të kam bërë asgjë. I ke rënë në qafë kot.