Erjoni tregon bisedën me produksionin, ku që në dhjetor ishte konfirmuar lidhja Tea- Beart - Gazeta Express

TV/Film

Gazeta Express

26/02/2021 19:56

Erjoni tregon bisedën me produksionin, ku që në dhjetor ishte konfirmuar lidhja Tea- Beart

TV/Film

Gazeta Express

26/02/2021 19:56

Erjoni ka folur për një telefonatë dhe një bisedë që ka pasur e ku ai ka zbuluar disa tjerë

Ai ka treguar se pse nuk është publikuar kjo bisedë.

“Arsyeja pse nuk është e publikuar është komplet shkaku i atij personazhi që ka vu në dijeni produksionin. Është një personazh tjetër që ka vu në dijeni produksionin që në dhjetor për lidhjen Tea-Beart që po ndodhte jashtë. Ai ju ka treguar edhe fakte për këtë pjesë dhe produksioni i premton këtij që ky mund të rrijë më gjatë aty dhe mos të merret me këto gjëra. Pak a shumë ata në janar do të dalin kurse publikisht produksioni”.

I pyetur se a është ky personazh në “Për’puthen apo jo?

“Jo, nuk është!”, ka qenë përgjigja e tij. /GazetaExpress/