Episodi i tretë i serialit Rrushe është këtu! - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

23/05/2021 22:15

Episodi i tretë i serialit Rrushe është këtu!

Arte

Gazeta Express

23/05/2021 22:15

Episodi i tretë i serialit Rrushe është këtu!

Në 20:00 në T7 u shfaq episodi i ri i serialit Rrushe, të cilin nga ora 21:00 mund ta shikoni ku do që jeni, në çdo kohë, dhe pa pagesë, në gjirafaVideo.

Pas një jave pritje, sonte u shfaq episodi i tretë i serialit Rrushe, një serial që ka thyer barrierat filmike në vend, e që po vazhdon të zhvillohet me ngjarje shumë interesante. Pasojat e dy episodave të para kanë filluar të vërehen, e kjo shihet më së miri në fillimin e episodit 3.
Se çfarë po ndodhë me familjen Pirulli, e me protagonistët tjerë, dhe kush janë personazhet e reja që shfaqen në episodin e ri, ndiqni serialin më të ri vendor Rrushe, në gjirafaVideo, nga ora 21:00, nëse ju ka ikur në kanalin T7, i cili shfaqet nga ora 20:00.

Rrushe shfaqet çdo të diel, ndërsa episodin e sontëm mund ta ndiqni më poshtë.