“EP” një album karantine plot “nostalgji” nga Cricket - Gazeta Express

“EP” një album karantine plot “nostalgji” nga Cricket

Gazeta Express

12/08/2020 19:08

Karantina e ka frymëzuar producentin Cricket për të sjell një album   me këngë të vjetra të ripërpunuar

Nuk është hera e parë që bën remix të këngëve të tilla.

Cricket ka nxjerr sot në youtube dhe platforma të tjera të rrjeteve sociale albumin e tij më të ri “Ep”, një album epik ky me këngë nostalgjike që vinë para publikut kosovar të ripërpunuara në një version tjetër.

Si zakonisht interpretimin e shumicës së këtyre këngëve e ka bërë Numen por ka edhe mysafirë të tjerë në të si Luisa, DJ Pm dhe DJ Dags.  

“Ëndrrat”, “Gemstones”, “Faleminderit”,  “Pa fat” “Dashuria”, janë tituj e këngëve që janë përfshirë në këtë album. /GazetaExpress/

Cricket ft Numen – Pa fat

Cricket ft DJ Dagz & DJ PM & Numen

Cricket ft. Numen -Dashuria

Cricket ft. Numen – Endrrat (Remix)

Cricket ft Luisa-Gemstones (Remix)