Enigma që do ju lodhë trurin, cila gotë mbushet e para me ujë? - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

26/03/2020 21:52

Enigma që do ju lodhë trurin, cila gotë mbushet e para me ujë?

Fun

Gazeta Express

26/03/2020 21:52

Nëse ndiheni sikur truri juaj ka nevojë për pak akordim, enigmat dhe testet janë ndoshta mënyra më e mirë për ta mbajtur atë funksionues deri në përsosmëri.

Mos përdorja e trurit tuaj në aktivitet rezulton shumë në dobësim e tij dhe sigurisht që ju nuk dëshironi të ndodhë kjo.

 Të punosh shumë në trurin tënd mund të duket e vështirë në fillim, por kur të merrni përfitimet e mëvonshme në jetë do e kuptoni që ia paskan vlejtur të gjitha përpjekjet.

Kjo është një nga testet që e bën trurin tuaj të funksionojë në një mënyrë jashtëzakonisht të shpejtë dhe të saktë.

Cila gotë mbushet me ujë e para?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Kur uji zbret nga L shkon direkt tek gota F sepse tubi i gotës H është i bllokuar.