Endrit Mertiri kritikon sjelljen e fitueses së ‘’Style star’’ - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

26/04/2021 14:46

Endrit Mertiri kritikon sjelljen e fitueses së ‘’Style star’’

Rozë

Gazeta Express

26/04/2021 14:46

Duket se gati në gjysmën e rrugëtimit të garës së StyleStar Show , ka filluar të vërehet konkurenca mes vajzave pjesëmarrëse.

Duke parë pikët kryesisht të ulta që vajzat kanë zgjedhur të votojnë njëra-tjetrën si dhe debatet që kanë lindur mes tyre , juria ka pasur një mesazh për to.

Lexo Edhe:

Pasi u shpall fituesja e natës dhe pasi erdhi momenti i eleminimit të mbrëmjes , Endrit Mërtiri , i ftuar special i kësaj nate , për herë të dytë si juri e StyleStar ,ka komentuar “ mos u bëni të hidhura kur nuk vlerësoheni” . Duke i dhëne një “këshillë” vajzave për situatat që ndodhën mbrëmjen e sotme.