EMRAT/ Ndërrojnë jetë nga Covid dy vëllezër në Mat brenda ditës - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

26/02/2021 19:35

EMRAT/ Ndërrojnë jetë nga Covid dy vëllezër në Mat brenda ditës

Shqiperi

Gazeta Express

26/02/2021 19:35

Kur gjithë bota është mbërthyer nga Covid tragjeditë e humbjeve të jetëve nga Koronavirusi janë të shpeshta.

Me rritjen e infektimeve ditore edhe viktimat në vendin tonë kohët e fundit kanë qenë të shumta.

Një tragjedi e vërtetë është shënuar në rrethin e Matit, ku dy vëllezër kanë ndërruar jetë brenda 24 orëve si pasojë e Covid-19.

Viktimat janë Fatmir Dami, 60-vjeç dhe Luan Dami 55-vjeç.

Nuk ka informacion nëse ata kanë pasur sëmundje bashkëshoqëruese.