Elshani për policët serbë që po japin dorëheqje: Nuk ka kërcënime me vdekje, por kemi vërejtur presion politik - Gazeta Express
string(108) "elshani-per-policet-serbe-qe-po-japin-doreheqje-nuk-ka-kercenime-me-vdekje-por-kemi-verejtur-presion-politik"

Lajme

Gazeta Express

19/09/2023 13:44

Elshani për policët serbë që po japin dorëheqje: Nuk ka kërcënime me vdekje, por kemi vërejtur presion politik

Lajme

Gazeta Express

19/09/2023 13:44

Zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës për rajonin e veriut, Veton Elshani, ka folur për dorëheqjet e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës nga radhët e komunitetit serb në Republikën e Kosovës, ka thënë se të ta ka vërejtur presion politik.

“Nuk ka kërcënime me vdekje por kemi vërejtur presion politik”, ka thënë Elshani ne konferencën “Vlerësimi i gjyqësorit dhe Policisë së Kosovës në veri të vendit”.

Lexo Edhe:

Tutje, ai ka sqaruar se si po binde serbët lokal të Kosovës të largohen nga Policia e Kosovës.

“Policet që po japin dorëheqje po takohen fillimisht në Rashkë, pastaj kur po vijnë këtu po e ofrojnë dorëheqjen”, ka sqaruar Elshani.