Eliza Dushku për George Floyd: Ju e meritonit të jetonit - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

30/05/2020 0:06

Eliza Dushku për George Floyd: Ju e meritonit të jetonit

Rozë

Gazeta Express

30/05/2020 0:06

Reagimeve të artistëve amerikanë për vrasjen e George Floyd i është bashkuar edhe aktorja me prejardhje shqiptare Eliza Dushku

Dushku ka shkruar një status të gjatë për Floyd derisa ka shkruar se ai e meritonte të jetonte.

“Ju e merituat të merrni frymë, të keni dinjitetin tuaj, te keni jetën tuaj. Nuk merituat të vdisni në rrugë, të mbyteni nga gjuri i një polici të bardh në qafën tuaj. Ju i meritoni lotët tonë, lutjet tonë, zemërimin tonë, veprimet tona. Ne duhet të veprojmë – për ju – dhe për të gjithë ata që nuk i incizojë kamera. Ne duhet”, ka shkruar ajo.

Aktorja Eliza Dushku nuk ka qenë shumë e zënë kohëve të fundit në role në Amerikë, përjashto disa role të vogla episodike në filma artistik dhe seriale. /GazetaExpress/