Ekspozita “Mirë se vini në tavolinë” për herë të parë në Vjenë - Gazeta Express
string(60) "ekspozita-mire-se-vini-ne-tavoline-per-here-te-pare-ne-vjene"

Arte

Gazeta Express

30/05/2023 15:41

Ekspozita “Mirë se vini në tavolinë” për herë të parë në Vjenë

Arte

Gazeta Express

30/05/2023 15:41

Ekspozita “Mirë se vini në tavolinë” e artistit Artan Korenica, për herë të parë udhëton jashtë Kosovës. Për disa ditë me radhë do të shfaqet në Vjenë.

Kjo ekspozitë sjell pranë jush historinë e nënës Ferdonije Qerkezi, e cila, sikurse edhe familjarë të tjerë të panumërt në Kosovë, pas gati një çerek shekulli akoma pret të dijë për fatin e katër fëmijëve dhe burrit të saj, të cilët u rrëmbyen me dhunë nga regjimi serb gjatë luftës së fundit në Kosovë.

Lexo Edhe:

E hapur:

03/06/23 10:00 – 18:00

04/06/23 10:00 – 18:00

05/06/23 10:00 – 21:00

06/06/23 10:00 – 21:00

07/06/23 10:00 – 18:00

/Express