Ekspozita "Arti përmes këndit të një diplomati" - Gazeta Express
string(45) "ekspozita-arti-permes-kendit-te-nje-diplomati"

Ekspozita “Arti përmes këndit të një diplomati”

Arte

Gazeta Express

10/06/2024 15:18

Në Galerinë ‘Qahili’ bëhet hapja e ekspozitës së Rastislav Kostilník, me 13 qershor 2024 duke filluar nga ora 19:30. Me hapjen e ekspozitës së tij përmbyllet edhe rrugëtimin e tij si diplomat të zyrës ndërlidhëse të Sllovakisë në Kosovë.

Ekspozita ofron një perspektivë unike që përfshinë njohuri globale të ndërlikuara me shprehje emocionale personale. Ekspozita e tij, e hapur në Galeria Qahili, përmban një seri veprash ku secila vijë dhe koncept negocion në një festë të ngjyrave dhe simbolikës, duke ilustruar një narrativë bindëse të tejkalimit të vështirësive përmes artit.

Lexo Edhe:

/Express