Edhe FAST & FURIOS 9 shtyhet, shkaku i koronavirusit - Gazeta Express

Edhe FAST & FURIOS 9 shtyhet, shkaku i koronavirusit

Gazeta Express

17/03/2020 10:23

Shumicës së filmave me vendimin për ti shtyrë premierat e tyre i shtohet edhe Fast & Furious 9.

Këtë e kanë bërë të ditur aktorët e këtij filmi si dhe regjisori i tij, duke thënë se premiera e tij do të  shtyhet për në Prill të vitit 2021.

Filmi i shumëpritur nga fansat ishte i paraparë të shfaq premierën e tij më 2 prill të këtij viti.

Protagonistët kryesorë në këtë film vazhdojnë të jenë aktorët që kanë luajtur qysh nga fillimi, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris etj.

Këtij filmi do ti bashkëngjitet edhe aktori dhe mundësi i njohur botëror John Cena, i cili portretizon vëllain e madh të Dom (Vin Diesel) në këtë pjesë të 9-të./Gazeta Express/

FAST AND FURIOUS 9 “Han Is Back” Trailer (2020)