Eci e zhveshur në shtëpinë e saj, gruaja merr letër nga fqinji - Gazeta Express

Eci e zhveshur në shtëpinë e saj, gruaja merr letër nga fqinji

Fun

Gazeta Express

21/07/2021 14:24

Një nënë u trondit kur gjeni një letër të shkruar me dorë nën xhamin e makinës së saj duke i thënë: “mbylli roletat kur ecën e zhveshur!”.

Alex Taylor mohoi që ajo ec e zhveshur me roleta të hapura ndonjëherë, por tha se ajo mbylli derën dhe fiki dritat e veshur me një bluzë në orën 10.30 të natës.

Ajo u shtang kur gjeti shënimin anonim rreth orës 8.30 të mëngjesit dje në Chelmsford, Essex.

Shënimi thotë: “Do të ishte shumë e vlerësuar nëse mund të mbyllni roletat kur ecni e zhveshur rreth shtëpisë tuaj, fëmijët e mi nuk duan dhe nuk do të dëshironin të shihni prapanicën tënde”.

Nëna e dy fëmijëve, Alex, tha se gjetja e shënimit ishte e çuditshme por pranoi se ajo shpesh ecën e veshur më pak në shtëpinë e saj.

“Ata janë me fat që më kapën mjaft të mbuluar me këtë rast”, tha ajo, transmeton Klan Kosova.

“Jam shumë komode me lëkurën time, nuk kam asnjë problem me mënyrën se si dukem. Është shtëpia ime, janë rregullat e mija. Askush s’mund të më ndaloj të eci në shtëpinë time me të brendshme dhe një bluzë”.