E sulmoi bashkëpunëtorin në vendin e punës, gjykata merr vendimin për kryetarin Kurto Dudush - Gazeta Express

Gazeta Express

17/01/2020 12:37

E sulmoi bashkëpunëtorin në vendin e punës, gjykata merr vendimin për kryetarin Kurto Dudush

Gazeta Express

17/01/2020 12:37

Kryetarit të Kmunës së Shuto Orizares, Kurto Dudush, gjykata Penale për sulmin ndaj Demir Ismail i ka shqiptuar vetëm vërejtje gjyqësore, sepse i njejti gjatë seancës gjyqësore pranoi fajin.

“E pranoj fajin, me vjen keq ndodhi në afekt. Jemi njerëz të gjallë dhe kërkoj falje”, tha Dudush.

E i dëmtuari Demir Ismail kërkoi dëmshpërblim nga Dudush dhe deklaroi se mjetet e marra do të shkojnë për bamirësi./GazetaExpress/