E PREMTJA E BARDHË NË ETC ME ZBRITJE DERI NË 50% - Gazeta Express

E PREMTJA E BARDHË NË ETC ME ZBRITJE DERI NË 50%

Lajme

Gazeta Express

29/01/2020 14:50

Zgjedhje në shumë artikuj të nevojshë me çmimet më të mira

E PREMTË, 31 JANAR   nga ora 17:00 dhe të SHTUNËN gjatë gjithë ditës

E PREMTJA E BARDHE Super aktivteti nga ETC në kohën e ndrimit të sezonave me ZBRITJE DERI 50 % dhe LIKUIDIME TOTALE SEZONALE në shumë artikuj.

Bazuar në çmimet fillestare të artikujve atëher Zbritjet e Likuidimeve mund të jenë deri në 70% apo edhe më shumë .

Edhe këtë vit kjo ngjarje do të jetë e pabesueshme duke ofruar çmimet më të mira për konsumatorët e ETC.

Asnjëher nuk është vonë për të blerë produktetet e dëshiruara e aq më pak kur ato ofrohen me çmime të pabesueshme .

Stafi i ETC- së është përgaditur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë dhe zbavitëse.

DATAT KYÇE DHE ORGANIZIMI

31 JANAR  : nga ora 17:00 fillojnë të gjitha Ofertat e të PREMTËS SË BARDHË. Objekti mbetet i hapur deri në ora 00:00 .

1 SHKURT : Duke filluar në mëngjes nga ora 08:00 dhe gjatë gjithë ditës vazhdojnë të gjitha OFERTAT E PREMTJA E BARDHË deri në shpenzim të sasive.

ETC është e sigurtë që konsumatorët do të gjejnë ÇMIME TË PABESUESHME duke plotësuar listen e artikujve të dëshiruar në ETC.

Duke pas parasysh fluksin e madh të konsumatorëve dhe problemeve eventuale që mund të shfaqen, Stafi i ETC- së është i vendosur në INFORMACION do të jetë në shërbimin tuaj.

Duke filluar nga data 28 JANAR  konsumatorët kanë mundësinë të shohin të gjitha Ofertat e PREMTËS SË BARDHË  me artikuj aksional pasi që si Likuidime mund të jenë edhe shumë artikuj të tjerë varësisht nga pika e ETC-së.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online:  https://bit.ly/36xsmYH

Apo në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/ 

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

PRITJA E KONSUMATORËVE NGA ETC

Në hyrje të marketeve në INFORMACION mund t’i gjeni fletushkat e shtypura me aktivitetet e PREMTJA E BARDHË  që ju të keni më të lehtë përcaktimin për blerje.

Sipër apo afër pozicioneve do të gjeni Çmimet e shënuara të cilat mbajnë dizajnin me mbishkrime e të PREMTËS SË BARDHË .

OFERTAT JANË NË DISPOZICION DERI NË SHPENZIM TË SASIVE PRANDAJ DUHET TË NXITONI QË TË ARRINI BLERJEN TUAJ TË DËSHIRUAR.

ETC, ndihmon konsumatorët të kursejnë duke blerë më lirë.