E la Zvicrën dhe u kthye në Kosovë për të bërë biznes me dele - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

18/10/2020 13:15

E la Zvicrën dhe u kthye në Kosovë për të bërë biznes me dele

Lajme

Gazeta Express

18/10/2020 13:15

Pamjet magjepsëse të bjeshkëve të Strellcit  si dhe jeta në stane u pasqyrua sot përmes emisionit “Diçka po zihet” në RTV21.

U tregua si gratë e këtij vendi përgatisin djathin, kosin dhe bylemtit në përgjithësi.

Në bjeshkët e Strellcit kultivohen bagëtitë si lopë e dele.

Një tregim i veçantë erdhi edhe nga Enver Kapitaj.

Ai nga dashuria e madhe që kishte për delet la jetën në Zvicër si dhe një ofertë për të shkuar në Francë vetëm për t’u kujdesur për to.

#DPZ E la Zvicrën dhe Francën për delet e Strellcit

#DPZ E la Zvicrën dhe Francën për delet e Strellcit

Publiée par RTV21 sur Dimanche 18 octobre 2020