E futi organin gjenital në një tub metalik, por eksperimenti i dështon duke përfunduar në spital! - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

14/01/2020 18:03

E futi organin gjenital në një tub metalik, por eksperimenti i dështon duke përfunduar në spital!

Fun

Gazeta Express

14/01/2020 18:03

Organi gjenital i një mashkulli në Tajlandë filloi të kalbet pasi ai e bllokoi atë në një tub metalik për pesë ditë.

21-vjeçari vendosi penisin e tij në një çorap dhe më pas e futi në një cilindër metalik dhe bëri seks me të javën e kaluar, transmeton IndekSonline.

Por, organi i tij kishte filluar të fryhej sa që gjaku s’po i qarkullonte më dhe kështu u detyrua të kërkojë ndihmë mjekësore.

Ai për pesë ditë ndjeu dhimbje ekstreme ndërsa provoi ubrifikantë të shumtë për të çliruar veten nga bllokimi.

Ai u tha mjekëve se ai kishte përdorur pajisjet industriale për të masturbuar dy herë më parë, por këtë herë pas ‘eksperimentimit me një çorap’.

Paramediku Akachai Buapathum tha se ata kaluan tre orë duke prerë metalin nga penisi i pacientit.