E ardhmja është këtu dhe quhet Tropos Motors - Gazeta Express

Artikull i sponsorizuar

Gazeta Express

25/10/2021 15:50

E ardhmja është këtu dhe quhet Tropos Motors

Artikull i sponsorizuar

Gazeta Express

25/10/2021 15:50

Tropos Motors, automjetet komerciale elektrike, të cilat janë hit në Evropë, më në fund janë në dispozicion në tregun tonë. Inovacioni në sektorin e automjeteve komerciale u prezantua nga Mosolf Group duke themeluar dhe Tropos Motors Europe

Me hapjen e prodhimit evropian, u hap dera për zgjerimin e rrjetit të distribuimit në të gjithë rajonin, ku roli i distributorit ekskluziv të automjeteve komerciale elektrike Tropos Motors në zonën e: Bosnjë dhe Hercegovinës, Kroacisë, Sllovenisë, Malit të Zi, Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë i është dhënë iHome d.o.o. nga BiH. Bëhet fjal për motër kompanin e iForm d.o.o., me përvojë shumë vjeçare në prodhimin e pjesëve të automjeteve për prodhuesit e njohur evropianë të automjeteve, e cila përveç të drejtës ekskluzive të distribuimit, merr pjesë në masë të madhe në zhvillimin e këtyre automjeteve komerciale elektrike.

Lexo Edhe:

„Ne shohim një potencial në rritje për shitjen e kamionëve kompaktë plotësisht elektrikë në zonën tonë” – tha Ilija Bukovac, drejtor ekzekutiv i iHome d.o.o. „Aktualisht, të gjitha kompanitë në të gjithë Evropën po kërkojnë zgjidhje për transport të qëndrueshëm me emisione zero“. Sipas vlerësimit të tij, automjetet Tropos mund të përdoren në mënyrë efektive në sektorë të tillë si industria e korporatave, shërbimet e ofrimit, ndërtimi dhe shumë të tjera.

Shumë janë të befasuar nga kapaciteti mbajtës i mjetit komercial të qytetit, i cili është deri në 700 kg, dhe mund të ngarkohet në një prizë të thjeshtë 230 V, e cila është një rrethanë lehtësuese për pronarët.

E kush din të vlerësoj një automjet më mire sesa shoferi i famshëm Juraj Shеbalj? Juraj është personi i parë në këtë zonë që testoi automjetin, dhe ju mundeni ti shihni përshtypjet e tij të para në ditët në vijim në kanalin YouTube: AutoMarket.hr

Më shumë informacion mbi automjetet komerciale elektrike kompakte mund të gjenden në faqen zyrtare të internetit: www.ihome.ba, dhe ekipi i Tropos mund të kontaktohet në email: [email protected]