Dy persona në Zhur të Prizrenit e qerasin bollën me cigare - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

13/08/2020 19:50

Dy persona në Zhur të Prizrenit e qerasin bollën me cigare

Lajme

Gazeta Express

13/08/2020 19:50

Dy të rinj nga fshati Zhur i Prizrenit, teksa punonin në vendpunishten e tyre i vije një mysafir i pa ftuar.

Bëhet fjalë për zvarranikun e quajtur bollë, ku pasi e zënë atë, ia ndezin një cigare dhe ia vendosin në gojë bollës për ta pirë.

Në videon e mëposhtme gjeni videon ku shihen dy të rinj duke e gostitur bollën me duhan.

Bolla në Zhur duke pirë cigare 2020

Bolla në Zhur duke pirë cigare — #tvprizreni#prizreni#lajmet