Dy mënyrat për të lehtësuar pickimet e mushkonjave për pak sekonda - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

02/09/2021 12:48

Dy mënyrat për të lehtësuar pickimet e mushkonjave për pak sekonda

Shneta

Gazeta Express

02/09/2021 12:48

Mund të të duket pak e bezdisur lëkura e lyer, por shpëtimi nga kruajtja  është i menjëhershëm

Ka 2  mënyra për të qetësuar kruajtjen nga pickimet e mushkonjave në shumë pak kohë

Lexo Edhe:

1-    Me një shirit ngjitës  pak të lyer me vaj

2-    Me pak manikyr pa ngjyrë.

Mund të duket e çuditshme, por të gjithë ata që e kanë provuar shumë herë, e dinë se me të vërtetë funksionon.

Në pjesën ku mushkonja ka pickuar, bllokoje ajrin me pak manikyr pa ngjyrë dhe mbaje ashtu për pak minuta.

Mund të të duket pak e bezdisur lëkura e lyer, por shpëtimi nga kruajtja  është i menjëhershëm

Ndjesia e kruajtjes vjen menjëherë nga pickimi që reagon me ajrin, kështu që për ta ndaluar, ju duhet të bllokoni rrjedhën e ajrit në vendin e pickimit.