Dwayne “The Rock” Johnson është gati për t’i hyrë garës për President - Gazeta Express

Dwayne “The Rock” Johnson është gati për t’i hyrë garës për President

Yjet

Gazeta Express

17/02/2021 20:12

Dwayne ‘The Rock’ Johnson ka thënë se nuk e përjashton kandidimin për President të SHBA-ve, nëse “njerëzit” dëshirojnë që ai t’i hyjë politikës

Ylli i mundjes që u shndërrua në aktor (48 vjeçar) kishte menduar që të kandidojë për Shtëpi të Bardhë që nga 2017, kur ai tha se do të konkurrojë kundër ish Presidentit Donald Trump më 2020, por duket se vitin e kaluar ai ndërroi planet e tij duke mos u marrë më me këtë ide.

“Do ta marrë në konsideratë kandidimin për president në të ardhmen nëse këtë e donë njerëzit. E them më të vërtetë këtë dhe nuk po e them këtë përgjigje vetëm për dëshirën e juaj. Kjo varët nga njerëzit…Kështu që do të pres, do të dëgjoj”, ka thënë ai për US Weekly.

Dwayne është në mes të krijimit të shout të tij “Young Rock” që do të vazhdojë transmetimin deri më 2032 dhe kandidimin për president mund ta mendojë deri në këtë kohë, pasi që momentalisht është i zënë me karrierën e tij. /GazetaExpress/